Det siger kunderne om os​

​Parcelhus

​Da vi begyndte at tale nybyggeri blev vi anbefalet at tage kontakt til Nysom og sparringen omkring alternative og spændende løsninger med udgangspunkt i vores egne tegninger blev hurtigt udslagsgivende i vores valg af leverandør.

Selve projektet blev udført og leveret tilfredsstillende og med en god sparring undervejs, så vi føler at vores ændringer og ønsker blev hørt, og positivt udfordret, løbende uden konsekvens for tidsplanen.​

​Nu er vi flyttet ind og glæder os efter 6 måneder stadig dagligt over vores nye hjem.

Morten og Anette

Bøgeløkke 16​

Parcelhus

Da vi gerne ville have en stor grad af medbestemmelse og fleksibilitet i valget af planløsning og materialer var Nysom A/S et helt naturligt valg for os.

Maiken & Jesper

Parcelhus og ombygning

​​

Vi havde tidligere brugt Nysom A/S i forbindelse med en ombygning og da vi var utrolig tilfredse med det udførte arbejde, var det nærliggende igen at tage kontakt til Nysom A/S, da tanken om at bygge nyt opstod.

Som ved ombygningen blev vi fra første møde mødt med smil, imødekommenhed og lydhørhed over for vores ønsker, som på imponerende vis blev forvandlet til en tegning, vi kunne forholde os til. Vi var særligt begejstrede for Marks evne til at sætte billede på det, vi knap nok selv kunne formulere.​

​​Vi fik faglig og seriøs rådgivning i forbindelse med materialevalg og ikke mindst fik vi gode indspark til løsninger, vi ikke selv ville være kommet på.

Det endelige resultat er blevet fantastisk, lyst, lækkert og lige som vi ønskede.

Vi kan kun anbefale Nysom A/S og vi vil til enhver tid bruge dem igen, såfremt behovet skulle opstå.

Lene

Tilbygning

Da vi skulle have lavet vores tilbygning på 1. sal indhentede vi tilbud fra flere håndværkere. Nysom A/S havde vi kendskab til gennem en bekendt, der havde fået udført tilbygning og renovering af dem. Det var i sidste ende Nysom A/S, der blev valgt fordi de kunne matche vores krav til kvalitet, fleksibilitet, troværdighed og pris.

Vi lagde især vægt på at finde en totalentreprenør, der havde overblik og erfaring til at styre hele byggeprocessen, så vi ikke selv skulle stå for kontakten til ingeniør, arkitekt, elektriker, VVS, m.fl.​

​​Nysom A/S har ikke kun fungeret som en professionel totalentreprenør, men også som sparringspartner løbende i byggeprocessen, når der skulle vælges materialer og tages stilling til indretning og bygningsdetaljer.

Vi er meget tilfredse med vores nye tilbygning og kan varmt anbefale Nysom A/S.

Med venlig hilsen

Rikke & Henrik

Tilbygning 

​Vi har brugt Nysom A/S til om- og udbygning af vores ældre rødstensvilla af flere omgange. Først blev en fugtig vaskekælder forvandlet til et lunt, funktionelt badeværelse, og senest har vi fået et dejligt, lyst køkken med en tagterrasse på toppen.

Vi tog kontakt til Nysom A/S på anbefaling af nogle venner, som tidligere har fået udført arbejde af høj kvalitet.

Vi har gennem begge forløb følt os kompetent og dygtigt vejledt. Vores primære kontakt i firmaet, Mark Nysom, har til fulde formået både at se mulighederne i vores egne idéer og foreslå alternativer eller tilføjelser, som vi nok aldrig selv var kommet på. F.eks. er det Marks fortjeneste, at vores tilbygning blev beklædt med zink, ligesom det var ham, som efter en​

weekend ved tegnebordet kom frem til den perfekte vinduesløsning i køkkenet.

Det har været en stor fordel at have én kontaktperson. Vi har altid oplevet, at aftaler er blevet overholdt, og arbejdet udført til den aftalte tid og

pris. Det gælder også samarbejdet med andre leverandører, f.eks. køkkenfirmaet, som Nysom A/S har koordineret.

Det gælder for samtlige de medarbejdere i Nysom A/S, som vi har været i kontakt med, at samarbejdet er forløbet gnidningsløst og tilfredsstillende.

Kim og Ina

Ombygning

Da vi skulle bringe to familier sammen under et tag, var der mange ønsker og meninger at tage med i betragtningerne. Den ene af os kendte Nysom A/S fra tidligere, hvor de havde stået for nybyggeri af to huse. Begge gange kvalitetsbyggeri til tiden. Et ældre hus med omkring 200 kvm. Under tag var rammen. Nysom A/S bød ind med innovative løsningsforslag, hvor alle blev hørt, og i dag et år senere, har alle fået dækket de behov, som vi havde.​

Vi føler, at Nysom A/S fra starten var med på vores grund-ide, og igennem hele processen udfordrede vores til tider gammeldags syn på sagen, med nye og moderne indretningsforslag.

Hilsen Line og Julie​

Nybyggeri

Da vi efter lange overvejelser havde besluttet at vi ville bygge fremfor at købe, undersøgte vi muligheder i lokalområdet. Her fandt vi Nysom A/S som kunne tilbyde os totalentreprisen ligesom de store udbydere, men i mindre og mere trykke rammer. Som alle andre havde vi mange ideer og tanker til hvordan vores hus skulle være og under hele processen fik vi opfattelsen at det var vores ønsker der var i højsædet. Men heldigvis blev vi med Nysom A/S mange års erfaring også konstruktivt udfordret i forhold til vores ønsker, således vi i dag har fået vores drømmehus med vores egne ønsker og de praktisike løsning som vi som førstegangs husnybyggere ikke kunne vide.​

Huset blev leveret til tiden og til den aftalte pris.

Vi kan kun anbefale Nysom A/S og den professionelle tilgang de har haft til vores drømmehus, du føler dig i trygge hænder under hele processen.

Med Venlig Hilsen

Katja & Morten

Parcelhus

Husbyggeri med Nysom

Vi havde fået 2 andre tilbud først, men synes ikke, vi fik en særlig god og seriøs behandling. Da vi havde set huse i området, der var bygget af Nysom, var det derfor nærliggende at kontakte Mark og høre nærmere om virksomheden.

Fra første dag var der en rigtig god dialog. Mark havde nogle ideer, vi godt kunne lide, så vi fik et tilbud fra ham. Dette var noget dyrere end de andre 2. Men vi havde en rigtig god snak om tingene og vi definerede forskellene i tilbuddene så prisen svarede til vores forventninger.

Kontrakten blev underskrevet og der var ikke de store dikkedarer: Mark havde nogle ”foretrukne” steder/leverandører at handle med, men stillede os i øvrigt frit til at vælge, hvis vi ønskede andre, så længe vi holdt os nogenlunde i Kolding området.

Under byggeriet

Som ved de fleste håndværkere er der ting, man synes bedre om, end andre, men Nysom’s forcer overstiger helt sikkert deres svagheder. Vores største anke undervejs var nok reelt, at der generelt kunne havde været ryddet bedre op. Til gengæld oplevede vi rigtigt gode ting undervejs – nogle eksempler på det:

  • Vi havde selv tegnet huset, og havde indbygget 2x2 loftvinduer, som skulle sidde hhv. midt i køkkenet og midt i spisestuen. Det var der lige præcist ikke plads til pga. en skotrende. Arkitekten førte det ene sæt vinduer ud i siden, hvilket vi absolut ikke var begejstrede for. Mark bød ind med en løsning, der gik på at samle alle 4 i kip – noget vi accepterede, og som vi i dag måske rent faktisk føler, er det allerbedste ved huset. Det fungerer fantastisk godt, og ser efter vores smag enormt godt ud.​
  • ​Selv om vi havde valgt et trægulv undervejs, ringede Mark og fortalte, at han var kommet forbi et lokalt byggemarked, hvor de havde et rigtigt godt tilbud på et endnu bedre gulv – det var så godt, at han synes, vi i forhold til den lille merpris burde vælge det, hvilket vi gjorde, og gulvet er superflot. Det var en rigtig god lille ekstra service.
  • Det viste sig, at der var lavet en lille opmålingsfejl, således vores walk-in blev 6 cm smallere. Det lyder ikke af meget, men da vi i forvejen følte, at det var det mest pressede rum i huset, var det faktisk ret kritisk for os. Næste gang vi kom i huset, var der raget 4-5 meter mur ned i 1 meters højde – og problemet blev løst uden en eneste protest. Vi har bygget før, og ved, at der naturligvis kan laves fejl – problemet er ikke fejlen, men hvordan man forholder sig til den og løser den.

Den afsluttende proces

Huset blev leveret færdigt til aftalt tid. De små problemer, der har været, er blevet løst undervejs eller efterhånden, som de er blevet opdaget, og vi synes faktisk, at vi har fået et rigtigt godt lille hus. Som det næsten fremgår af ovenstående, må vi sige, at vores absolut bedste oplevelse undervejs har været en rigtig god og seriøs professionel sparring.

Jette og Erling

Tilbygning & renovering

​​

”Seriøs og løsningsorienteret”

Vi valgte Nysom A/S til vores tilbygning og renovering af eksisterende hus i 2008, da bekendte tidligere have fået bygget hus hos dem.

Vi kunne godt lide ved Nysom A/S, at vores ønsker til ændring af tegning blev taget seriøs og sammen fandt vi den helt rigtige løsning.​

Ved renoveringen opstod der nogle uforudsete ting og her var Nysom A/S gode til at komme med løsninger.

​​

Peter & Jane​

fbmail telefon

Nysom A/S​

CVR: 31581524

Grønnevangen 55, 6000 Kolding

Få rutevejledning

Kontakt os​

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål.

Telefon: 70 20 43 63

E-mail: info@nysom-as.dk